23 september 2016

Over ons

Twee vrouwen, een missie

“In 2025 weet heel vrouwelijk ondernemend Nederland hoe ontspannen en succesvol te ondernemen”

Yvonne Hospers   2020boostfabriek62-kopie

De wereld mooier maken door een bijdrage te hebben in jouw geluk. Prachtig om met jou te ontdekken welke dingen dat voor jou zijn en je te begeleiden om daar te komen. Ik ben een gepassioneerd trainer en coach en begeleid al vele jaren individuen en groepen. Als ondernemer spreek ik uit ervaring en weet ik wat er werkt, hoe het werkt en waarom het werkt. Persoonlijk geluk en daarmee zakelijk succes, dat is waar ik het voor doe. En dat wil ik ook voor jou.

Claudia de Jong 2020boostfabriek61-kopie

Graag ben ik jouw partner in je ontwikkeling van je levensgeluk: De combinatie van het menselijk en het zakelijke, dat is waar ik jou bij kan helpen en waar mijn hart en expertise ligt. Meer dan ooit besef ik dat het leven bijzonder is, maar ook kwetsbaar. Daarom wil ik jou prikkelen, wakker schudden en inspireren om je dromen te leven in het NU. Zodat jij volop leeft, anderen weer inspireert door jouw missie te leven en zelf een gelukkiger mens wordt.

 

De Boostfabriek is ontstaan vanuit de drijfveer bij te willen dragen aan het Geluk en Succes van de vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Met onze trainingen leren we je hoe je zelf verantwoording neemt voor je eigen geluk en succes waardoor jij resultaten creëert in jouw persoonlijk en zakelijk leven.

De intentie van onze trainingen is blijvende transformatie en zijn gebaseerd op het principe van ervarend leren. We willen geen training die leuk en aardig was en na een tijdje in de vergetelheid raakt omdat de waan van de dag het heeft overgenomen. We willen echte verandering en beweging. Onderzoek wijst uit dat ervarend leren 70% meer effect op transformatie heeft dan alleen kennisoverdracht. Het is vooral veel DOEN en dat is bovenal nog leuk ook.

We werken met kleine groepen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng, interactie en feed back. De sfeer is ongedwongen en intiem. We leren van elkaar en met elkaar.