Safety First…

– Wat je als ondernemende vrouw wilt weten –

We ontmoeten zoveel prachtige ondernemende vrouwen, zo krachtig en zo sterk. Alleen voelen zij zich niet altijd zo. Hoe kan het nu dat een ander ziet wat je zelf niet ziet of ervaart? Mensen kunnen zichzelf heel goed wegcijferen voor anderen. Andermans geluk staat voorop….

Als je toch eens zou weten hoe je met eenvoudige oefeningen en inzichten heel veel zou kunnen veranderen? Dat je verantwoordelijkheid kunt nemen over je leven en vervolgens zelf de regie in handen kan hebben? Hoe zou dat zijn?

Wij helpen ondernemende vrouwen die gelukkiger willen zijn, die alles uit het leven willen halen, om hun eigen geluk te creëren!

Geluk is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou!

Claudia’s verhaal

“In geval van een storing van het vliegtuig zorg dan eerst voor jezelf en daarna pas voor je kinderen”.
Ongelooflijk, wie zegt dat nou? Zeker iemand die geen kinderen heeft.
Jarenlang kon ik maar niet begrijpen waarom dit werd omgeroepen. Je zorgt tenslotte eerst voor diegenen die alles voor je betekenen, die je boven alles lief hebt?
Dit heb ik altijd geloofd. Totdat ik begreep dat deze safety regel van vliegtuigmaatschappijen de essentie is geworden voor mijn transformatie.

Ik had alles wel op een rijtje: een fijne echtgenoot, twee fantastische kinderen en een eigen bedrijf waardoor ik financieel nooit afhankelijk hoefde te zijn van mijn partner.
Mijn leventje gaf ik een acht! Niet slecht toch? Ik was OK. En laat nu het “ok -zijn ‘ het grootste gevaar zijn voor een GEWELDIG leven! Ik voelde dat er meer moest zijn dan dit. Zou er zoiets bestaan als een 10?

Ik bedacht dat dit gevoel wel zou komen als ik de loterij zou winnen, of een groter huis of inderdaad die prachtige mooie auto waarop anderen jaloers zullen zijn. Nu ik dit opschrijf moet ik een beetje lachen. Nog niet zo heel lang geleden dacht ik dit echt.
Nu kan ik eerlijk zeggen dat mijn leven een tien is.

Wat is er gebeurd? Heb ik die loterij gewonnen? In zekere zin wel. Ik heb namelijk geleerd dat die safety regel van de vliegtuigmaatschappij , “First help yourself”  superbelangrijk is. Sterker nog, essentieel!

Hoe kunnen we namelijk goed voor een ander zorgen als we niet goed voor onszelf zijn? Hoe kunnen we nu van een ander houden als we niet eens van onszelf houden? Hoe kunnen we een ander nu geven wat we ons zelf niet gunnen? Welk voorbeeld geven wij onze kinderen? Kinderen onthouden namelijk niet wat je zegt, maar zij onthouden wat je doet…….

Het beste voorbeeld wat ik mijn kinderen kan geven is jezelf op nummer 1 te zetten. Een voorbeeld waardoor zij ervaren hoe vanuit eigen kracht je eigen mooie stappen te zetten.

Mijn reis is meteen mijn missie geworden!

Het is nu tijd voor geluk….. ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *